Un paradis privat la Six Senses Laamu Maldives

O experiență senzorială

De la trezirea împreună cu soarele până la călătoria pe coamele valurilor, de la deprinderea artei de a face ciocolată la abandonarea corpului în relaxare la Spa, o evadare romantică la Six Senses Laamu este o experiență senzorială. Designul său contemporan oferă confort, precum și spații deschise, celebrând tot ce înseamnă luxul și în același timp cu acces constant la natură. Six Senses Laamu este la fel de serios în ceea ce privește serviciile de renume mondial, precum și cu privire la conservarea marină, împărtășind dragostea pentru Maldiver în stil și sustenabil deopotriv

Un paradis privat

Six Senses Laamu Water Villa with Pool este cel mai bun refugiu privat al unui cuplu si cea mai îndepărtată locatie de insula principală. De la terasa din vârful copacilor, care oferă peisaje panoramice, până la servirea mesei pe pontonul acvariu, cu o masă din sticlă, vila oferă vederi atât deasupra, cât și sub apă. O cadă de sticlă scufundată și un duș în aer liber dăruiește oaspeților acces constant la natură, cu scene de peisaj marin sub picioare și dincolo de orizont.

Caracteristicile vilei: 1 dormitor, 126 mp.

Un cuib al dragostei: o călătorie către starea de bine

Exclusiv pentru cupluri, cuiburile de tratament spa sunt înconjurate de vegetația naturală a insulei, asigurând intimitate absolută. Oaspeții pot profita de ocazia de a reaprinde starea de apropiere și comuniune într-un mod conștient și jucăuș cu „Ubuntu: Călătoria cuplului”. Acesta include o serie de tratamente, inclusiv aburi, meditație, vindecare cu cristale, masaj și baie de aromoterapie. „Ubuntu” sau spiritul “Împreună” în Zulu reprezintă ideea că „Sunt pentru că suntem” – un concept african conform căruia existăm pentru că există alții.

Navigheaza departe cu mine

O croazieră privată tradițională cu Dhoni invită cuplurile să navigheze spre apus, cu privirea la orizont și prosecco în mână. Oaspeții se vor delecta cu tartine delicioase la amurg, în timp ce stelele vor lumina drumul înapoi spre țărm. Cei care preferă zorii, se vor trezi împreuna cu soarele și vor naviga pentru a saluta ziua împreună, însoțiți de șampanie și produse de patiserie proaspete. Pentru o evadare de toată ziua, oaspeții pot merge într-o plimbare de 40 de minute cu barca cu motor către o insulă privată cu un coș de picnic pregătit, o sticlă de vin și echipament de snorkeling.

Cina la restaurantul Deck-a-Dence

Oaspeții pot lua masa la cel mai exclusivist restaurant al complexului, Deck-a-Dence, cu doar 6 mese cu fund de sticlă disponibile, așezate chiar deasupra valurilor. O bucătărie specială wellness a fost pregătită de bucătar, folosind ingrediente de inspirație locală. Crama Altitude întâmpină iubitorii de vin cu colecția sa de 420 de sortimente vintage din lumea veche și din lumea nouă. Turnul de vinuri de 6,4 metri înălțime se ridică din ocean, degustarea vinurilor fiind însoțită de brânzeturi europene importate ca acompaniament perfect.

Pentru dragostea de natură

Six Senses Laamu a lansat recent o nouă „tabără de sustenabilitate”. Acoperind subiectele „Zero Waste”, „Home Grown” și „Conservarea naturii”, acesta își propune să ofere oaspeților o perspectivă asupra inițiativelor și tehnicilor de durabilitate utilizate pentru operarea resortului, precum și să ofere competențe pentru viitor.

Tabăra se desfășoară pe parcursul a trei zile, cu două sesiuni de 90 de minute pe zi. Sunt disponibile patru sesiuni pentru fiecare subiect, permițând oaspeților să aleagă două pentru activitățile din fiecare zi. Fiecare sesiune este condusă de un membru al echipei specializat pe temă, care își împărtășește cunoștințele și experiența în domeniu prin ateliere și activități interactive.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!