Un sanctuar impecabil și o oază tropicală la Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives este un sanctuar impecabil și o oază tropicală, cuibărit în netulburatul Noonu Atoll, la aproximativ 45 de minute de zburat cu hidroavionul de pe Aeroportul Internațional Male. Complexul are 105 vile, toate cu piscină privată. Vilele sunt compuse din 72 de reședințe deasupra apei, 30 pe plajă și 3 reședințe cu trei dormitoare și piscină pe plajă.

Facilitățile stațiunii

Stațiunea oferă trei experiențe in jurul bucătăriei, care reprezintă experiența culinară pentru care este renumită marca Mӧvenpick, restaurantul și barul

ONU Marché cu bufet din produse locale, deschis pe tot parcursul zilei, în stil de piață; restaurantul modern de lângă piscină, Latitude 5.5, cu vederi uluitoare la ocean, fiind locul ideal pentru a admira apusurile uimitoare. Iubitorii de mare pot savura selecția vastă de la restaurantul cu specific, Bodumas, care are vedere la Oceanul Indian.

 

 

Reciful casei oferă oaspeților oportunitatea unică de a se adânci în vibranta viața marină, în timp ce plaja de nisip este o locație ideală pentru relaxare și volei pe plajă. Proprietatea găzduiește, de asemenea, o serie de facilități interesante la fața locului, inclusiv un centru de scufundări care organizează snorkelling, explorări ale recifului și croaziere; teren de tenis; sală de sport de ultimă generație și centru de sporturi acvatice. Sun Spa oferă o gamă largă de tratamente faciale și tratamente de masaj pentru a întineri sufletul și corpul.

 

 

Lansarea Planului All Inclusive Platinum

De la 1 noiembrie, Movenpick Maldives a lansat planul de masă Platinum All Inclusive, care include peste 148 de opțiuni diferite de băuturi pentru a satisface gusturile oaspeților, inclusiv vinuri noi selectate manual de somelierul local. Mai mult, restaurantul plutitor, „Bodumas” este o opțiun pentru masa de prânz.

Sărbători festive „Way of the Ocean”

Tema festivă 2022-2023 de la Movenpick este „Way of the Ocean”, o temă strălucitoare inspirată din filmul Avatar, decorată cu elemente ale vieții marine din Oceanul Indian.

Veselia festivă de la Movenpick începe cu decorarea tradițională a pomului de Crăciun și ceremonia de iluminare pe 21 decembrie, însoțită de o selecție de cocktail-uri cu tematică festivă. Sărbătorile vor dura mai mult de 2 săptămâni, cu activități zilnice potrivite pentru micii oaspeți, adolescenți, cupluri și familii.

 

 

Oferte speciale

  • 30% reducere pentru toate categoriile de camere (pentru sejururi până la 20 decembrie 2022)
  • 25% reducere pentru toate categoriile de camere (pentru sejururi în perioada 16 ianuarie – 1 aprilie 2023)

Reducerile sunt valabile pentru rezervări până la 20 decembrie 2022 și se pot combina cu oferta de upgrade gratuit pentru masă de la All Inclusive la Platinum All Inclusive

  • Reducere de 10% la tariful camerei pentru Overwater Pool Villa Lagoon pentru sejururi în perioada 21 decembrie 2022 – 15 ianuarie 2023

· Upgrade gratuit la planul de masă de la All Inclusive la Platinum All Inclusive pentru rezervări până pe 31 martie 2023 pentru sejururi în perioada 01 noiembrie 2022 – 10 mai 2023

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!