Vacanţă în paradisul tropical Mauritius

Daca preferaţi vacanţele unice şi pline de farmec, printre peisaje tropicale, locuri încărcate cu iz istoric şi specificul culturii localnicilor, atunci Insula Mauritius poate reprezenta varianta ideală. Clima predominant tropical-oceanică şi temperatura înaltă a apei oceanului, fac din insula Mauritius destinaţia ideală de concediu, pentru orice perioadă din an.

Insula Mauritius

Descoperită în anul 1507 de către portughezul Pedro Mascarenhas, Insula Mauritius a parcurs un drum lung, plin de transformări demografice, economice şi istorice, ajungând astăzi o ţară insulară situată de-a lungul coastelor continentului african în zona de sud-vest a Oceanului Indian, la aproximativ 900 kilometri de Madagascar, un punct de mare atracţie turistică pe toată perioada unui an.

Destinaţie turistică de vis

Mauritius este o insulă de origine vulcanică, cu un specific comun spaţiului cultural european, fapt datorat conducerii insulei de către mai multe puteri europene. Este o insulă renumită pentru peisajele exotice, obiectivele culturale şi luxul pe care le oferă turiştilor dornici de experienţe unice. Plajele insulei combină în tablouri de vis albul imaculat al plajelor cu albastrul unic al oceanului. Mauritius deţine patru parcuri naturale, în care poate fi văzută o varietate de specii de plante şi animale exotice. Pasionaţii de scufundări, vor găsi aici locaţiile de vis, în care se pot bucura de frumuseţea şi bogăţia apelor limpezi şi cristaline.

Plaje în Mauritius

Printre cele mai apreciate plaje oferite de fascinanta insulă, pot fi amintite Grand Bay, Le Morne, Blue Bay, Belle Mare sau Tamarin. Plajele îşi întâmpină turiştii cu peisaje unice în care apa se îngemănează cu nisipul alb, locul ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat, împletind relaxarea cu activităţile acvatice şi distractive specifice insulelor.

Puncte de cazare în Mauritius

Cei care aleg să îşi petreacă o vacanţă de neuitat pe fascinanta insulă, pot alege ca punct de cazare unul dintre hotelurile puse la dispoziţie în circuitul turistic. Locaţiile oferă servicii la cele mai înalte standarde de calitate, camere şi apartamente de lux, centre spa, piscine exterioare şi pachete atractive cu activităţi destinate relaxării şi distracţiei. Printre hotelurile din care se poate opta, pot fi amintite Constance Prince Maurice, The Westin Turtle Bay Resort & Spa , Four Seasons Resort Mauritius at Anahita, Anantara Iko Mauritius Resort & Villas,
JW Marriott Mauritius Resort sau Shangri-La Le Touessrok. Alegând serviciile oferite de hotelurile din Mauritius vă veţi asigura o vacanţă unică, într-un paradis tropical.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!