Vacanță relaxantă și stimulantă pe malul lacului Garda la Eden Reserve Hotel & Villas

Primăvara și vara sunt anotimpurile care aduc cei mai mulți oaspeți în populara regiune a Lacului Garda. Cu toate acestea, pentru unii, agitația lunilor de vară este prea mare. Din fericire, frumosul lac de pe versantul sudic al Alpilor oferă o perioadă cu adevărat relaxantă, atât toamna cât și iarna. Dacă ești unul dintre acei oameni care caută un stil de viață relaxant mediteranean, într-un peisaj frumos, atunci următoarele luni sunt perfecte pentru tine.

Momente relaxate toamna și iarna – cu cele mai bune servicii 

Toamna pe Lacul Garda este considerată o prelungire plăcută a verii, fără căldura intensă a orelor de vârf. Predomină o climă blândă, iar când soarele scăzut evidențiază contrastul lacului verde-albăstrui cu vegetația arămie a toamnei, priveliștea de la versanții țărmului vestic peste lac, până la malul Veneto este una deosebită. Eden Reserve Hotel & Villas pictează incredibil această priveliște, datorită poziției sale deasupra Rivierei Gardone. Foarte puține alte locuri de pe Lacul Garda radiază această pace contemplativă, care, împreună cu cea mai frumoasă priveliște a peisajului de pe malul lacului, formează bazele unei experiențe complete de relaxare.

Din noiembrie, se pot rezerva sejururi mai lungi prin intermediul unor aranjamente speciale

Cu câteva zile înainte de finalul lunii octombrie, sezonul estival se încheie. Din noiembrie, Eden Reserve oferă posibilitatea de a rezerva sejururi de lunga durată in vile, oferind întotdeauna aceeași calitate a serviciilor ca în sezonul estival.

Fiecare dintre vile oferă facilități de spa, cum ar fi o piscină privată și zone de spa și fitness, cu o suprafață cuprinsă între 100 și 150 de metri pătrați. Oaspeții pot extinde această perioadă de relaxare în propriile camere, cu programul Private Beauty Escape de Susanne Kaufmann, care este considerată un pionier internațional al cosmeticelor naturale eficiente. 

Bucurați-vă de mese rafinate private, relaxați-vă în propria zonă de spa și puneți-vă corpul în mișcare

Oaspeții iau masa în intimitate, în propriile vile, de-a lungul sezonului de toamnă și iarnă, cu meniuri pregătite de bucătarul restaurantului Eden Reserve La Celeste, Marco Carasi. Un chelner privat este, de asemenea, disponibil la cerere.

Toamna târzie este anotimpul senzațiilor culinare de pe Lago di Garda. Vinul excelent, făcut din strugurii care cresc aici, este acum în butoaie, vinul tânăr fiind gata de degustat în multe crame. Castanele sunt un alt punct culminant al regiunii, alături de „Castanea”, o bere minunată de degustare preparată cu castane.

În octombrie și noiembrie, măslinele sunt recoltate, festivalul uleiului de măsline „Antica Fiera di Santa Caterina” celebrând recolta bogată în Castelletto di Brenzone, la sfârșitul lunii noiembrie. Oaspeții pot degusta și „aurul lichid” la multe standuri, unde specialități locale sunt servite proaspăt pe mese. Pe lângă castane, vizitatorii se vor putea bucura și de trufe, ciuperci, ierburi aromatice, dulcețuri rafinate și miere.

Multe dintre produse sunt cultivate în regiunea muntoasă Monte Baldo de pe malul estic și sunt de cea mai înaltă calitate. În timp ce Lacul Garda oferă particularități fermecătoare în fiecare anotimp, toamna este, fără îndoială, cel mai bun anotimp pentru activități în aer liber, în special pentru plimbările în natură.

Plimbări, ciclism, relaxare – planificați-vă o vacanță activă la Eden Reserve

Sfârșitul acestui an este și momentul perfect pentru a începe să vă planificați vacanța pentru primăvara și vara viitoare. Pentru plimbările pe distanțe scurte sau lungi, peisajul din jurul Lacului Garda este perfect pe tot parcursul anului, în timp ce regiunea este un tezaur de drumeții prin peisajele alpine uluitoare. La picioarele tale, în tururile montane, se află grădina mediteraneană a Edenului, cu Lago di Garda de un albastru intens în centru.

Pasionații de drumeții și ciclism nu vor fi dezamăgiți de traseele din jurul lacului Garda. 

Zona de nord a lacului oferă o mulțime de trasee cu adevărat unice. Vechiul drum Ponale cu tunelurile sale, rezervat drumeților și cicliștilor, este, de asemenea, un loc care merită vizitat. Pentru cei din urmă, peisajele din jurul lacului sunt un adevărat vis. Cicliștii se bucură de numeroasele tururi montane, potrivite pentru începători și profesioniști, aceste trasee oferind mereu priveliști uluitor de frumoase. 

Eden Reserve îți poate pune la dispoziție biciclete montane la cerere, în timp ce în jurul lacului există și multe stații de închiriere și un service, dintre care destul de multe oferă tururi ghidate cu MTB, inclusiv cele speciale pentru e-mountain bike. O zi plină de activități este completată de serviciul exemplar care vă întâmpină în fiecare seară la Eden Reserve. După ce vă relaxați în spa, de ce să nu savurați o cină rafinată pe terasa restaurantului La Celeste, cu o vedere incomparabilă asupra Lacului Garda și a malurilor acestuia.

Vă stăm la dispoziție pentru personalizarea vacanței Dvs. în apartamente elegante sau vile exclusiviste.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!