Vacanțe de golf în Asia

Să evadezi din cotidian într-un loc de poveste în care poți îmbina pasiunea de a călători și de a trăi noi experiențe cu cea de a juca golf…probabil aceasta ar fi definiția vacanței perfecte. Acum ai posibilitatea de a petrece una dintre cele mai frumoase vacanțe de golf în Asia, iar când vei trăi experiențele în stil măreț, vei ajunge la concluzia că orice efort pentru a obține o astfel de vacanță merită.

De ce să alegi o vacanță de golf în Asia?

Asia este locul perfect pentru o vacanță de golf, iar acest lucru este confirmat de pasionații golfului care iubesc liniștea, peisajele maiestuoase și comorile arhitecturale pe care le oferă acest continent vizitatorilor săi. Iar terenurile de golf din Asia nu sunt doar pentru profesioniști; oricine poate juca o partidă de golf într-o atmosferă unică, printre imaginile pitorești care par desprinse din filme.

Bangkok, răsfățul pasionaților de golf

Una dintre destinațiile care nu trebuie să lipsească de pe lista pasionaților de golf atunci când aleg Asia drept continentul potrivit pentru vacanță, este Bangkok. Alegând varianta unei vacante pentru pasionatii de golf in Bangkok, ai posibilitatea de a descoperi minunățiile acestui loc unic în lume în care poți face ceea ce îți place, dar poți vizita și locuri inedite. O plimbare pe canale cu barca, cumpărăturile din piețele locale unde poți descoperi produsele tradiționale și obiceiurile localnicilor, o călătorie cu trenul pe calea ferată a morții prin traversarea peste râul Kwai sau o sesiune de răsfăț cu masaj tradițional sunt doar câteva dintre atracțiile pentru care alegerea Bangkok-ului pentru o vacanță de golf este alegerea perfectă.

Descoperă cultura și istoria Asiei de Sud Est

Mai mult decât practicarea unuia dintre cele mai îndrăgite și relaxante sporturi din lume, ai ocazia de a cunoaște cultura și istoria unui întreg continent sau a locurilor deosebite de pe acesta. Poți alege să beneficiezi de un pachet în care sunt îmbinate golful, cultura si istoria in Asia de Sud Est, având în acest fel posibilitatea de a vizita și de a descoperi cele mai bune terenuri de golf din această zonă, respectiv istoria lor, dar și a unor țari emblematice precum Thailanda sau Cambodgia ori Vietnam. Alege să vizitezi Bangkok-ul nu numai pentru partidele de golf extraordinare de care poți avea parte, ci și pentru frumoasele palate și temple care își au sălașul aici; vizitează Hanoi pentru terenurile de top, apoi descoperă cultura vietnameză și vizitează locurile care scriu istoria lumii.

Marina Bay sau visul oricărui jucător de golf

Recunoscut drept numărul 1 în categoria terenurilor de golf publice din Asia, Marina Bay este locul în care orice jucător de golf visează să ajungă. Alegând o vacanta pentru jucatorii de golf in Singapore, îți poți îndeplini acest vis, iar golful va fi pentru tine oportunitatea extrem de importantă de care ai putut beneficia pentru a vedea oameni, locuri și peisaje de care vei rămâne cu adevărat impresionat. Marina Bay poate deveni locul preferat nu numai pentru șansa pe care ți-o oferă, aceea de a juca o partidă de golf unică, fiind înconjurat de pasionații acestui sport rafinat, ci și pentru cultura sau istoria golfului pe care o desfășoară în fața oricărui pasionat de golf.

O vacanță de golf în Asia devine, în acest fel, mai mult decât o simplă evadare din cotidian; aceasta reprezintă oportunitatea perfectă de a face ceea ce iubești într-un peisaj unic.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!