Vacanțe de lux pentru pasionații de Golf

Există mii de terenuri de golf de lux pe acest minunat continent, Europa. Poate fi dificil de ales între ele, dar, pentru a simplifica alegerea, mai jos vei regăsi o listă cu cele cinci favorite pentru a te ajuta să îți planifici vacanța de vis.

Pentru iubitorii de bere: Karlstejn, Republica Cehă

Karlstejn a fost deschis în 1993, la scurt timp după prăbușirea Cehoslovaciei. Acest frumos teren de golf este situat în apropierea  castelului Karlstejn. Este înconjurat de dealuri fermecătoare, păduri, mai multe lacuri și formațiuni de calcar, de asemenea, este posibil să vezi castelul din fiecare parte a terenului de golf.

Există multe dealuri și zone cu apă, mai multe găuri sunt joase (în special cea de-a doua gaură este o adevărată provocare).  Terenul de golf este situat în regiunea cehă renumită pentru producția de bere, deci este un loc perfect pentru jucătorii cărora le place să bea o bere rece.

Pentru jucătorii de iarnă: Monte Rei, Algarve

Citește mai mult

Numai membrii Clubului Exclusive au acces la conținutul integral al articolelor și la experiențe și oferte exclusiviste! Solicitați înscrierea și vă vom contacta de îndată ce va fi aprobată!

Sunteți deja membru?
Vă rugăm să vă autentificați în cont.

Autentificare

Doriți acces la conținut exclusivist?
Înregistrați-vă pe acest site!

După ce vă înregistraţi, cererea Dvs. va fi trimisă la administratorul site-ului pentru aprobare. Veți primi apoi un e-mail cu instrucțiuni suplimentare.

Prin înregistrarea în Clubul Exclusive sunteți de acord cu abonarea la newsletterul Exclusive Luxury Travel cu noutăți despre destinații, oferte și evenimente speciale.

Inregistrare

You do not have access to this post.

error: Content is protected !!