Vacante pe apa

Vacante pe apa

Bungalourile pe apa au fost inventate acum 50 de ani

Primul bungalou pe apa a fost construit in Polinezia Franceza. De atunci aceste locatii de vis in care poti hrani pestii prin podea, asculta valurile in timp ce dormi si sa te arunci in apa direct de pe terasa ta, s-au extins in toata lumea, incepand de la atolii din Pacificul de Sud si pana la poalele muntilor Elvetiei.

Iata cateva din recomandarile noastre:

Four Seasons Bora Bora, Bora Bora

100 de vile ale acestui resort sunt construite pe stalpi deasupra lagunei turcoaz, oferind privelisti maiestoase ale muntelui Otemanu si marii sclipitoare. Toate bungalourile au un dormitor separat si un living care se deschide spre o terasa, iar baile au cazi immense. Decorate cu lucrari de arta polineziene, mobile de lem de tec si acoperisuri de stuf pandanus, bungalourile exuda stilul delicat al insulei.

Soneva Jani Maldives, Maldive

Cele mai distractive vile pe apa din lume sunt probabil cele din acest nou resort de lux, orientat catre integrarea in mediul inconjurator. Toate cele 24 de bungalouri au piscina private si acoperis retractabil pentru a privi stelele din dormitorul principal, iar unele au tobogane pentru adulti care coboara de pe puntea superioara in laguna dedesubt.

Pangkor Laut Resort, Malaysia

Vilele pe mare din aceasta linistita insula private situata in vestul coastei malaysiene, sunt asezate pe stalpi deasupra golfului de smarald din stramtoarea Malacca. Au terase largi cu sezlonguri si bai cu dusuri si cazi de dimensiuni mari, cu vedere la mare. Interiorul abunda de influente sud-asiatice, cum ar fi perne de matase triunghiulare si obiecte decorative din lemn.

Hotel Palafitte, Switzerland

Cine spune ca bungalourile pe apa se gasesc numai la tropice? Proprietarii resortului Palafitte nu s-au lasat impiedicati de localizarea langa apele proaspete temperate ale Elvetiei si si-au construit hotelul pe stalpi, fiind unicul de acest fel din Europa. Avand partitii mobile si ferestre largi, arhitectura celor 24 de pavilioane pe lac urmareste sa ofere clientilor privelisti catre Lacul Neuchâtel si Alpi din orice parte a camerei si sa creeze sentimental ca te afli pe o insula indepartata.

Laucala Island, Fiji

Mai somptuos de atat nu se poate! Toate vilele sunt extreme de luxoase, insa Overwater Residence depaseste orice vis! Cele doua dormitoare si living-ul extins sunt construite pe platforme ridicate pe stalpi la marginea tarmului, astfel ca tot ce poti sa privesti din interior este laguna verde ca smaraldul. Spatiile interioare si exterioare sunt raspandite pe mai multe niveluri, iar o piscina mare privata a fost creata chiar in stancile malului. Clientii sosesc la vila cu un iacht privat.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!