VISATI LA UN CRACIUN PLIN DE ZAPADA?

Desi vara este in toi, daca visati la un Craciun cu multa zapada, feeric la munte, este momentul sa rezevati acum, deoarece disponibilitatea chalet-urilor in perioada sarbatorilor de iarna scade de la zi la zi.

Va propunem mai jos cateva variante, inca disponibile la acest moment.

Sarbatoarea Craciunului, in mijlocul muntilor inzapeziti se simte cu adevarat mai magica si merita traita macar o data in viata. Va stam la dispozitie cu oferte personalizate, sugestii si recomandari!

VAL D’ISERE, FRANCE

KILCO PENTHOUSE
Capacitate 10 persoane

Acest penthouse luxos este perfect pentru grupuri mari care doresc sa se relaxeze in stil, cu acces usor la instalatiile de teleferic, scoli de schi si centru statiunii.

De la 3,900 EUR de persoana

CHALET MONTANA
Capacitate 10 + 5 persoane

In inima domeniului schiabil Espace Killy, incredibilul chalet Montana a fost numit :Cel mai bun chalet din Alpi” de catre ziarul Sunday Times.

De la 5,690 EUR de persoana

CONTACTATI-NE PENTRU ALTE CHALET-URI IN VAL D’ISERE!

 

ZERMATT, SWITZERLAND

CHALET MCKINLEY

Capacitate 10 persoane

Chalet Mckinley este o proprietate luminoasa si spatioasa cu 4 etaje in centrul statiunii Zermatt. Veti gasi viata de noapte vibranta, magazine si restaurante selecte chiar la usa chalet-ului!
De la 9,200 CHF de persoana

CHALET SHALIMAR
Capacitate 20 (sau 12 si 8) persoane

Acest chalet este ideal pentru grupuri mari si familii, poate fi inchiriat in intregime sau poate fi impartit in chalet Elena de 8 persoane si Alex de 12 persoane, pentru grupuri mai mici.
De la 3,700 CHF de persoana

CONTACTATI-NE PENTRU ALTE CHALET-URI IN ZERMATT!

 

ST. ANTON, AUSTRIA

CHALET EDEN ROCK
Capacitate 20 persoane

Construit ca sa combine stilul traditional cu finisaje contemporane, Eden Rock se incadreaza perfect in atmosfera unui sat tirolez. Facilitatile sale moderne si interiorul luxos sunt exact ce isi doreste un schior avizat.
De la 3,100 EUR de persoana

CHALET ALEXANDRA
Capacitate 6 persoane

Acest apartament spatios si incantatory este localizat in zona mai traditionala din Nasserein, insa la o distanta scurta de centrul statiunii. Traditional si luxos, ofera niste privelisti superbe.
 20,350 EUR, de la 3,392 EUR de persoana

CONTACTATI-NE PENTRU ALTE CHALET-URI IN ST. ANTON!

 

COURCHEVEL, FRANCE

CHALET LA COLOMBE
Capacitate 8 + 2 persoane

Chalet La Colombe este un exemplu clasic de motiv pentru care Courchevel este o statiune asa populara. Se remarca personalul, serviciile profesioniste, privelistile fantastice si delicioasa mancare si bautura.
De la 7,500 EUR de persoana

CHALET CHINCHILLA
Capacitate 6 + 2 persoane

Chalet Chinchilla se bucura de o locatie linistita si izolata, insa este in acelasi timp si la o scurta distanta de centrul statiunii si foarte aproape de partie.
De la 5,900 EUR

Nota: Tarifele sunt orientative si pot varia in functie de perioada.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!