Ayurveda și Yoga în vacanță: o experiență holistică pe care nu trebuie să o ratezi

Cand te gandesti la Yoga sau Ayurveda, de obicei gandul te duce la India. Ayurveda, veche de mii de ani, inseamna literal „stiinta vietii” si este foarte respectata. Medicii ayurvedici isi trateaza pacientii cu daruirea pe care au invatat-o din mii de ani de traditie.

Merita sa alegi, fara doar si poate, o vacanta in care sa te poti bucura de toate beneficiile aduse de tratamentele ayurvedice si yoga. O varianta la indemana, fara a pleca departe, este chiar in Bulgaria unde gasesti pachete SPA Ayurveda & Panchakarma , cu doctori renumiti veniti direct din India. Alege un astfel de pachet si vei invata sa traiesti in mod constient, aducandu-te in acelasi timp in armonie cu tine si natura.

Statiunile traditionale, precum cele din Himalaya ofera tratamente ayurvedice autentice cu o mare varietate de programe, acestea fiind adaptate nevoilor individuale ale oaspetilor. Lasa-te purtat de aceasta experienta autentica si descopera fantasticul mod de viata holistic.

Dar, poti beneficia de diverse tratamente spa si in zone rurale din Toscana, o oferta care iti va permite sa experimentezi atat experiente gastronomice unice, cat si proceduri wellness si spa, inspirate de natura frumoasa din imprejurimi. Sau poate vrei sa experimentezi o stare zen, pe care o vei dobandi in urma claselor de Yoga desfasurate in mijlocul naturii.

La ce te poti astepta de la tratamentele ayurvedice traditionale?

Daca vrei sa ai parte de o experienta exotica, opteaza pentru pachete care ofera cazare in Insulele Fari din Maldive, unde se ofera o gama larga de programe cu tratamente ayurvedice de lux, atat de vindecare, cat si de wellness. Aici, vei deveni mult mai constient din punct de vedere social si ecologic si te vei conecta cu natura si spatiul din jur.

Sau poti alege o locatie cu adevarat speciala din Madagascar, unde vei avea parte de luxul suprem si de numeroase activitati exclusiviste pe o insula privata de lux. Aici vei beneficia de diferite tratamente in spa si cursuri private de Yoga.

Fiecare tratament ayurvedic incepe cu o consultatie initiala. Aici, terapeutii ayurvedici instruiti in mod traditional creeaza un plan individual de terapie ayurvedica, adaptat nevoilor fiecaruia.

Tratamentele ayurvedice, cum ar fi masajele ayurvedice si alte tratamente traditionale, sunt o parte integranta a oricarei terapii. Programele de relaxare precum Yoga, meditatia si exercitiile de miscare sunt, de asemenea, incorporate in terapie pentru a sprijini toate tratamentele ayurvedice. Multe centre ofera posibilitatea de a-ti aprofunda cunostintele despre Ayurveda sau de a invata despre bucataria ayurvedica prin cursuri si ateliere speciale .

Daca vei merge in insula Hvar pentru o experienta wellness deosebita, vei avea parte de autenticitate, tratamente sezoniere si programe de masaj occidental si estic, fitness si practici de mindfulness, dar si de o experienta culinara si facilitati care au la baza filozofia Mindful Luxury.

Uneori tot ce ai nevoie este sa te simti rasfatat! De ce sa astepti pana cand apare o problema sau efectele stresului se fac simtite. Lasa centrele de lux si terapeutii ayurvedici dedicati sa te ajute sa uiti de necazuri si sa te tina in forma! Ia cursuri de Yoga si meditatie si fa ca tot ceea ce stiai despre Ayurveda sa devina realitate in cel mai autentic si natural mod.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!