Cum sa dobandesti sau sa mentii o nutritie sanatoasa in vacanta

Vacanta poate reprezenta o experienta de neuitat, in care sa impletesti odihna si relaxarea, cu unele dintre cele mai variate terapii si activitati. Alegand o vacanta de lux, te vei bucura de pachete complete destinate tie si familiei tale, care contin tot ceea ce ai nevoie pentru a te reintoarce, nu doar relaxat, ci si dornic de a adopta un nou stil de viata, mult mai echilibrat si sanatos.

Nutritia in vacanta

Daca deja ai o conduita alimentara sanatoasa si personalizata pe profilul tau, atunci trebuie sa stii sa alegand o locatie de lux ti se asigura toate conditiile pentru a-ti respecta preferintele nutritionale, oferindu-ti-se variante de meniuri sanatoase si elaborate. In cazul in care iti propui o redefinire a obiceiurilor tale alimentare, alegand unul dintre hotelurile Six Senses vei avea posibilitatea de a te rasfata cu meniuri complete, continand doar ingrediente de calitate, produse dupa anumite standarde si preparate respectandu-se toate normele nutritive, astfel incat sa elimini obiceiurile nesanatoase si sa invati cum sa te hranesti echilibrat, corect si sanatos.

Meniurile personalizate

O vacanta de lux iti va oferi o serie de oportunitati prin care vei putea actiona si insista asupra aspectelor care te intereseaza. In ceea ce priveste nutritia, ti se ofera posibilitatea de a avea acces la personalizarea meniului potrivit tie. In functie de posibile afectiuni pe care le parcurgi sau doar de dorinta ta de a-ti modifica conduita alimentara, ti se vor stabili meniuri care sa contina ingrediente de cea mai inalta calitate, produse in regim propiu, preparate in feluri de mancare cat mai variate care sa iti ofere nutrientii de care ai nevoie pentru a-ti asigura o digestie sanatoasa, pentru a-ti tonifia musculatura sau pentru a scadea in greutate. Meniurile vor fi combinate cu anumite activitati fizice si terapii, cu masaje, cure cu ceaiuri, inot, meditatie sau yoga, rezultatele neintarziind sa apara, iar starea de bine urmand a se instala. Respectand programul de exercitii fizice, terapii si specificul alimentar, vei invata sa te reeduci din punt de vedere culinar, bucurandu-te de toate beneficiile. Sub indrumarea si supravegherea specialistilor, vei reusi sa iti schimbi abordarea alimentara, aceasta schimbare reprezentand punctul in care incepi sa intelegi cat de important este sa ai o nutritie adaptata nevoilor organismului tau, cat de benefica este miscarea fizica, practicarea meditatiei si aplicarea tehnicilor de masaj. Alegand sa iti petreci vacanta intr-o locatie de lux, nu doar ca te vei bucura de relaxare si distractie, ci iti vei asigura si posibilitatea de a incepe schimbarea de care aveai nevoie pentru a te simti in forma, energic, optimist, sanatos si tonifiat. Intr-un cadru elegant si plin de rafinament, iti va fi mult mai usor sa renunti la obiceiurile vechi si daunatoare, acceptand, in schimb, noul si provocarea.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!